Sökområde Karlstad Värmland Sverige

Permanent makeup Karlstad

Permanent makeup i Karlstad. Välkommen till Finare Karlstad AB. Vill du slippa att sminka dig varje morgon? En permanent konturmakeup ger dig bestående skönhet och en oöverträffad tidsbesparande bekvämlighet. Long-Time-Liner konturmakeup är den självklara lösningen när du vill se naturligt målad ut både dag och natt.

Permanent makeup Karlstad | Finare Karlstad AB

Välkomna till Finare Karlstad

Permanent Makeup

Vill du slippa att sminka dig varje morgon?
En permanent konturmakeup ger dig bestående skönhet och en oöverträffad tidsbesparande bekvämlighet. Long-Time-Liner konturmakeup är den självklara lösningen när du vill se naturligt målad ut både dag och natt.Målet är att framhäva din naturliga skönhet och tillföra utseendet det där lilla extra. Det är inte meningen att denna makeup ska vara iögonfallande. Tvärtom så ska den bara förstärka din naturliga skönhet och/eller korrigera små skönhetsfel, som en basmakeup.

Vacker dygnet runt

Träna och bada som du vill! Gråt eller skratta så tårarna rinner! Låt det regna! Med Long-Time-Liner konturmakeup är du vacker dygnet runt – oavsett vad som händer. Den här makeupen varken rinner eller kladdar, den behöver aldrig appliceras eller tvättas bort!

Permanent konturmakeup passar alla

Long-Time-Liner konturmakeup är också ett utmärkt alternativ för dig med nedsatt syn eller som har svårt att lägga en riktig makeup, om du är allergisk mot kosmetika eller lider av håravfall. Eller för dig som helt enkelt bara vill spara tid. Kosmetisk pigmentering lämpar sig för alla åldrar.

De vanligaste behandlingarna inom konturmakeup är att forma och tydliggöra ögonbrynen, förstärka ögats form och storlek med eyeliner samt att skapa naturliga konturer kring läpparna.

Perfekta Ögonbryn

Long-Time-Liner konturmakeup ger dig perfekt formade ögonbryn. Tunna eller ljusa ögonbryn kan fyllas i och förstärkas. Om ögonbryn saknas helt kan de rekonstrueras. Finare Karlstad använder sig av skuggmetoden, vilket innebär att man lägger en skugga i botten, resultatet blir som om man själv målat i med en ögonbrynspenna.

Framhäv dina vackra ögon med Eyeliner

Eyeliner med Long-Time-Liner konturmakeup ger en vacker inramning runt ögat och får dina ögonfransar att se tätare ut.

Naturligt färgade läppar

Long-Time-Liner konturmakeup förstärker och framhäver dina läppar och får dem att se fylligare ut. Läppar som med åren har blivit bleka eller konturlösa kan förbättras och ges en mer markerad kontur. Asymmetriska läppar kan korrigeras.

Varmt välkomna

Södra Kyrkogatan 6
652 24 Karlstad

Tel: 0702-658865

Mail:info@finarekarlstad.se

Hemsida

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information