Sökområde Karlstad Värmland Sverige

Kontorshotell Karlstad

Söker du kontorshotell? Då har du kommit helt rätt! Välkommen till Palmblad Fastighetsutveckling AB. Vi har kontorshotell i Karlstad! Mindre lager centralt i karlstad 150 kvadrat meter centralt lager med möjlighet till kontorsrum. Välkommen att höra av dig!

Kontorshotell i Karlstad
Palmblad Fastighetsutveckling AB

Kontorshotell i Karlstad

Palmblad Fastighetsutveckling AB

Välkommen till Palmblad Fastighetsutveckling AB. Vi  har kontorshotell i Karlstad! Mindre lager centralt i karlstad 150 kvadrat meter centralt lager med möjlighet till kontorsrum.

Lager och kontor mycket centralt i Karlstad 200 kvm 50 kontor  och
150 kvm lager, två små rum för teknik prov/rep.
Möjlighet att hyra in sig i andra
delar av kontorshotellet.

Kontor 10-12 platser eller valbart antal kontor del i konferans och relaxrum.

 

Palmblad Fastighetsutveckling AB är ett litet företag som verkat i Göteborg som lokalmäklare, största uppdragsgivaren har varit Västra Götalands Regionen. Palmblad Fastighetsutveckling AB arbetar endast med kommersiella fastigheter. 2005-07 förvaltade och förädlade bolaget tre fastigheter ca 40.000 kvm (två 2 st i Göteborg och en i Karlstad) fastigheterna var uthyrda till ca. 50% när de förvärvades och när de avyttrades 2007 var fastigheterna fullt uthyrda med mycket bra hyresgäster

Idag äger och förvaltar Palmblad Fastighetsutveckling AB fastigheter i Borås och Karlstad samt exploaterar villa tomter i Strömstad vid Strömstads Golfbana.

 

Delsjövägen 5B, 412 66 Göteborg

Tel. 0707 83 10 00

palmblad@pfuab.se

 

 


 

Palmblad Fastighetsutveckling AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information