Sökområde Karlstad Värmland Sverige

Fransförlängning Karlstad

Ska du göra fransförlängning? Välkommen till Finare Karlstad AB! Fransförlängning ( Singelfransar). Nysättning och påfyllning av fransar Genom en fransförlängning sparar du tid både morgon och kväll, du får dessutom en snygg och fräsch look dygnet runt. Här finns allt du behöver veta om du funderar på att göra en ögonfransförlängning!

Fransförlängning Karlstad | Finare Karlstad AB

Välkomna till Finare Karlstad

Fransförlängning ( Singelfransar)
Nysättning och påfyllning av fransar

Genom en fransförlängning sparar du tid både morgon och kväll, du får dessutom en snygg och fräsch look dygnet runt. Här finns allt du behöver veta om du funderar på att göra en ögonfransförlängning!


Förbered dig inför behandlingen

Tänk på att inte använda oljebaserade produkter, varken innan eller efter behandlingen då det löser upp limmet.

Har du haft ögoninflammation eller en vagel, får du inte göra fransförlängning förrän tidigast tre veckor efteråt

Singelfransar
Singelfransar (enskilda fransar) appliceras en i taget på dina egna fransar, vilket är skonsamt för den egna fransen då den naturliga växtfasen inte hindras. Ett nyset tar ungefär 2h timmar beroende på hur många egna fransar du har.

På Finare Karlstad använder vi singelfransar av typen Flat lashes som är en frans som är platt vid fästet, och därmed fäster bättre på din egen frans. Det ger ett mer markant och fylligt uttryck. Man kan välja olika böj, längd och tjocklek på fransen.

Efter behandlingen

Låt limmet torka ordentligt efter din behandling. Undvik därför att duscha de närmaste 24-48 timmarna. Efter behandlingen får du också skötselråd av din stylist.

En fransförlängning håller normalt i 3-4 veckor beroende på hur ofta du tappar dina egna naturliga fransar. Vanligaste tiden för påfyll är efter 3veckor, detta är såklart helt individuellt och beror även på hur fransarna skötts. Normalt tappar vi upp till fem fransar per dag, och när det sker följer fransförlängningen med.

För bäst hållbarhet

Undvik helt att använda mascara.
Använd inga produkter med olja i.
Var väldigt noga med att rengöra fransarna varje dag, annars kan du få Blefarit, en ögonlocksinflammation. Det finns speciella rengöringsborstar och rengöring att köpa fråga på salongen, som är speciellt framtagna och avsedda för just fransförlängning.
Borsta fransarna varje dag med en ren mascaraborste.
Gnugga dig inte i ögonen.

Färgning av fransar och bryn

På Finare arbetar vi med RefectoCil - det ledande märket inom frans- och brynfärg och det självklara valet för dig som vill ha ett professionellt resultat.

Våra färgbehandlingar för ögonbryn skräddarsys efter varje kunds behov och önskemål och ger ett tydligt och lyftande resultat. Behandlingen håller 4-6 veckor innan det är dags att göra ett återbesök. Observera att vistelse i sol kan förkorta hållbarheten på färgen.

Våra färgbehandlingar för ögonfransar skräddarsys efter varje kunds behov och önskemål. Behandlingen ger dig som kund mörkare och intensivare fransar som håller 4 -6 veckor. Observera att solens strålar kan förkorta hållbarheten på färgen.

Lash lift

Lash Lift är en relativt ny metod som lyfter (permanent böjning) färgar och ger volym till dina egna ögonfransar. Efter att permamentböjningen gjorts färgas fransarna för att göra dem mörkare. Dina egna fransar framhävs naturligt och effekten kvarstår i 6-8 veckor.

Lash Lift kräver inget underhåll till skillnad från många andra liknande fransbehandlingar som till exempel fransförlängning.

Före behandlingen
- Boka inte in fysisk aktivitet eller liknande under kommande 24h efter behandlingen, då vätska inte får komma nära fransarna.
- Kom gärna utan smink på ögonen/runt ögonlocken
- Kom utan linser

Efter behandlingen:
- Var försiktig med fransarna på 24 timmar, inget vatten bör komma nära dem.
- Efter ett dygn ska du duscha/skölja fransarna med varmt vatten, så att restprodukterna försvinner.

Varmt välkomna

Södra Kyrkogatan 6
652 24 Karlstad

Tel: 0702-658865

Mail: info@finarekarlstad.se

Hemsida

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information