Sökområde Karlstad Värmland Sverige

Exotermiska produkter Karlstad

Exotermiska produkter i Karlstad. Är ni i behov av medel som skapar värme i en exotermiska reaktion. Kontakta då oss på KSD Trading AB när det gäller exotermiska produkter. Vi har ett brett utbud av produkter som används i gjuteri. Vi arbetar för att sänka kostnader utan att tumma på kvalitet.

Exotermiska produkter Karlstad | KSD Trading AB

Välkommen till KSD Trading AB

Vi har ett brett utbud av diverse produkter som behövs för den dagliga produktionen i ett gjuteri. Allt från skrot till media för ytbehandling.
Vi arbetar ständigt innovativt och vill hitta nya vägar för att sänka kostnader utan att tumma på kvalitet.

För oss är inget stålgjutgods för komplicerat. Vi har ett nära samarbete med flera precisionsgjuterier i Europa och vi levererar från ämne till färdigbearbetad detalj. Vi utför även önskad ytbehandling innan leverans.

Utnyttja vårt nätverk och låt oss hjälpa er med exotermiska produkter samt att sänka inköpskostnaderna för ert gjuteri, samtidigt som vi frigör tid för er. Vi kan även erbjuda er en optimalare logistiklösning.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information