Sökområde Karlstad Värmland Sverige

Elinstallation Karlstad

Bravida Prenad - Elinstallation i Karlstad. Bravida Prenad din elinstallationspartner i Karlstad. Vi hjälper företag, privatpersoner i Karlstad med säkra, trygga elinstallationer, ansvarar för installationsprocessen, förslag på el lösningar. Bravida Prenad - när det gäller elinstallation i Karlstad!

Elinstallation Karlstad | Bravida Prenad AB

BRAVIDA PRENAD
ELINSTALLATION I KARLSTAD


Inget projekt är för litet eller för stort. Vi installerar och bygger om tekniska system i alla typer av fastigheter och anläggningar.


- Vi finns där du finns
- Du behöver bara en leverantör – vi kan allt inom installation och service
- Inget uppdrag är för litet eller för stort
- Vi gör det vi sagt, vi följer upp och vi förbättrar oss ständigt


Både helt vanliga installationer…
Behöver du hjälp med rördragning, sprinklers eller kyla?  En ny säkerhetslösning till kontoret? Översyn av gamla elinstallationer eller ventilationslösningar? De flesta av Bravidas installationsuppdrag är okomplicerade – vare sig det gäller ett enskilt teknikområde eller en helhetslösning med flera olika typer av installationer. 

...och stora, komplexa projekt
Vi är även engagerade i stora och komplexa installationsprojekt, som när ett sjukhus bygger nya operationssalar eller när en vägtunnel renoveras. Då är vi gärna med i ett tidigt skede och kan ta ett totalansvar för alla installationer inom våra teknikområden. Bravida kan även stå för samordningen mellan olika teknikområden i projektet.

Våra teknikområden
Bravida installerar och bygger de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, värme och sanitet, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift. Vi tar ansvar för hela processen och kommer gärna med förslag på lösningar som är kostnadseffektiva, driftsäkra och bra för miljön.


SERVICE ÖKAR LIVSLÄNGDEN
Genom regelbundet underhåll kan man minska löpande driftskostnader och samtidigt öka livslängden på installationerna. Därför erbjuder Bravida serviceavtal för alla typer av installationer inom våra teknikområden.

Kontakta oss gärna & läs mer på vår hemsida!


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information